maanantai 18. huhtikuuta 2016

Juhlapaikoista, osa 1

Sulhanen on luvannut alkaa ajatella hääsuunnittelua vapun jälkeen. Nyt on aivan liikaa suunniteltavaa koulussa, työprojekteissa ja ulkomaanmatkoissa. Koulu loppuu ensi viikon lauantaina tältä keväältä, ulkomailta hän palaa 30.4. ja työprojekteihin tarvitsee keskittyä vain töissä.


Olen kuitenkin jo katsellut juhlapaikkoja ja lähetellyt tarjouspyyntöjä erilaisiin Pirkanmaan alueen juhlapaikkoihin, nyt on listalla ainakin Rustholli, AaltoSaha, Aktian Laulutalo ja Juhlatila Sukkatehdas. Teen näistä paikoista ja heidän tarjouksistaan vielä oman postauksen, jossa esittelen paikat vähän paremmin, mutta nyt kaipaisin kokemuksia edellämainituista ja vinkkejä muista lähiseudun mukavista paikoista!


Millaisilla kriteereillä olen siis hakenut juhlapaikkaa? Noh, ainakin se pitää olla ympärivuotinen, sillä juhlat ovat joulukuussa. Sinne pitää mahtua 60-80 henkeä heittämällä, vihaan ahtautta. Sinne pitää saada viedä omat juomat, mielellään myös "omat ruuat" periaatteella, sillä haluan kilpailuttaa pitopalvelun erikseen. Mielellään myös saisi juhlia läpi yön, ettei paikalta tarvitse poistua klo 24-02.


Nämä ovat ne kriteerit, mistä en suostu luopumaan muuta kuin äärimmäisessä hädässä. Osa edellämainituista paikoista siis karsiutui jo tästä syystä pois, mutta sitten olisi vielä niitä "kiva olla" kriteereitä, joista suostun luopumaan vain siinä tapauksessa, että löydän muuten täydellisen juhlapaikan, mutta nämä eivät vain täyty. Eli: pitää olla sauna. Sulhanen tahtoo saunoa häissään ja minustakin pitkän päivän jälkeen lämpimässä saunassa räkättämällä nauraminen kuulostaa hyvältä. Yöpyminen, haluamme ehdottomasti jatkaa juhlia aamuun asti ilman vaatimuksia kuskeista, joten olisi mukavaa, jos edes osa vieraista voisi yöpyä juhlapaikalla/sen välittömässä läheisyydessä.


Muutaman paikan kanssa olen nyt viestitellyt enemmänkin ja heti vapun jälkeen olemme menossa yhtä katsomaan. Stay tuned!

2 kommenttia:

  1. Meillä oli muuten samat kriteerit, paitsi henkilömäärä vähintään sata eikä saunalla tai yösijalla ollut niin väliä. Listasin kaikki vähänkään tutkailemani juhlapaikat Tampereen seudun juhlapaikat-postaukseen, jos haluat sieltä käydä etsimässä ideoita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä! Näistä sinun listaamistasi paikoista ei vielä ainakaan mikään kolahtanut... Sukkatehdasta olemme parin viikon päästä menossa katsomaan, pidetään peukut pystyssä että on hyvä! Olen meinaan yllättävän nirso nyt kun on yrittänyt juhlapaikkaa etsiä :D

      Poista